BAGERIMASKINER UTFORMADE TILLSAMMANS MED KUNDERNA

Vi besöker er gärna för att kartlägga era behov – oavsett om det handlar om en modifikation av den nuvarande linjen, ett expansionsbehov eller att konstruera och bygga en hel produktionslinje från grunden. Tillsammans planerar vi lösningar som ökar produktiviteten för just ert bageri.

INDIVIDUELLT SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR ÖKAR MÖJLIGHETERNA

Vår passion är att bidra till våra kunders produktveckling, som är en viktig del av vår egen utvecklingsprocess. Vi vill svara mot de förändrade behoven inom livsmedelsproduktionen genom ett så mångsidigt produktsortiment som möjligt och genom att tillföra vår långa erfarenhet.

 

INSTALLATION OCH DRIFTSÄTTNING

Linjerna kan levereras installerade och nyckelfärdiga. Yrkeskunskapen hos våra montörer säkerställer en snabb och professionell installation. Vår målsättning är att våra kunder skall kunna köra igång sin produktion så snart som möjligt. Det här leder snabbt till en hög produktivitet.

Naturligtvis ger vi utbildning för driften och hjälper er med service- och reservdelstjänster.

OCKSÅ DE BÄSTA MASKINERNA BEHÖVER UNDERHÅLL

Jostec Oy är välkänt för hållbar kvalitet och utrustning med en hög driftsäkerhet. Rätt genomfört underhåll är dock det som garanterar den bästa driftsäkerheten och en lång livslängd.

Vår flexibla och snabba underhållsservice står till tjänst inom hela vårt marknadsområde. Vid eventuella problem kan vår fackkunniga montör komma på besök för att reparera skador eller byta ut reservdelar.