YHDESSÄ ASIAKKAIDEN KANSSA SUUNNITELLUT LEIPOMOKONEET.

Tulemme paikalle kartoittamaan tarpeenne – olipa kyseessä nykyisen linjaston muutos, laajennustarve tai kokonaisen tuotantolinjan suunnittelu ja rakentaminen alusta loppuun. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän leipomonne tuottavuutta lisäävät ratkaisut.

YKSILÖLLINEN RÄÄTÄLÖINTI LISÄÄ MAHDOLLI­SUUKSIA.

Asiakkaamme tuotekehitys on meille intohimo ja tärkeä osa omaa kehitysprosessiamme. Haluamme vastata elintarviketuotannon muuttuviin tarpeisiin mahdollisimman kattavasti ja monipuolisella tuotevalikoimalla sekä pitkäaikaisella kokemuksella.

ASENNUS JA KÄYTTÖÖNOTTO.

Linjat voidaan toimittaa asennettuna avaimet käteen -periaatteella. Ammattitaitoiset asentajamme varmistavat nopean ja laadukkaan asennuksen. Tavoitteenamme on asiakkaamme tuotannon käynnistäminen mahdollisimman nopeasti. Tällä päästään nopeasti hyvään tuottavuuteen.
Luonnollisesti käytönopastukset ja huolto- ja varaosapalvelut kuuluvat palveluihimme.

VARMISTA LEIPOMO­KONEIDESI TOIMINTA. TEE HUOLTO­SOPIMUS.

Jostec Oy on tunnettu kestävästä laadusta ja laitteiden toimintavarmuudesta. Parhaan toimintavarmuuden ja pitkän käyttöiän saavutat oikein toteutetuilla huoltotoimenpiteillä.
Solmimme yritysasiakkaidemme kanssa huoltosopimuksia, jotka räätälöidään täysin yrityksenne tarpeiden mukaan sisältäen esimerkiksi määräaikaishuollot.